Imagine More ... Είσοδος στο VR

Futura προλαβαίνουμε να δούμε το μέλλον?

Last updated:

Μετά την επίσημη έναρξη μας θα αρχίσουμε δυναμικά. Τι διάολο έχει πάθει ο κόσμος μας τα τελευταία 100 χρόνια ? Τεχνολογικά κάναμε άλματα τρομερά από τότε που μπήκε η βιομηχανία στην ζωή μας το μεγαλύτερο ποσοστό της γνώσης έγινε για πόλεμο, ακόμα και ο ηλεκτρομαγνητισμός που έφερε την επανάσταση στις επικοινωνίες σήμερα είναι ο τρόπος για να στέλνει πυραύλους η μία χώρα στην άλλη!

Τι έχετε πάθει άνθρωποι ?

Θα πω για ένα θέμα που σίγουρα- στανταράκι θα σας ταράξει : Θρησκείες.

Έχω σοβαρό θέμα, δεν υπάρχω το 1800 είμαι στο 2017 βλέπω αεροπλάνο και ξέρω τι είναι άσχετα αν φοβάμαι να μπω μέσα. Βλέπω μια οθόνη λεπτή 2mm και ξέρω ότι είναι οθόνη εύκαμπτη, στο κινητό μου έχω 1200% μεγαλύτερη επεξεργαστική δύναμη από το Supercomputer της Nasa την δεκαετία του 60s, στο Cloud έχω 10 Petabyte ταινίες και είμαι συνδεδεμένος σε 450 δίκτυα το δευτερόλεπτο στο 98% του πλανήτη, σε λίγα χρόνια μπορεί να κάνω ταξίδι σε τροχιά από τον πλανήτη, νιώθω τυχερός που ζω να βλέπω την τελευταία βουτιά μη επανδρωμένου διαστημόπλοιου στον πλανήτη ΔΙΑ! Τι έχετε πάθει άνθρωποι και σκοτώνεστε αναμεταξύ σας για μυθοπλαστικούς – φανταστικούς – ανύπαρκτους θεούς? Δεν είναι θέμα πίστης, είναι θέμα ηλιθιότητας. Helooo ? Κάναμε λάθος σαν ανθρωπότητα γιατί δεν είχαμε την τεχνική εγκεφαλική γνώση και πιστεύαμε κάθε γιδοβοσκό που έγραφε ότι του ερχόταν η κούτρα από το φυτό που μαστούρωνε εκείνη την εποχή δεν είναι λόγος όμως αυτός να το λέμε πίστη, βλακεία των προγόνων μας είναι ! Ξεκόλα, ψάξε λίγο να δεις την φυσική των πραγμάτων, νιώσε τα μαθηματικά που διακατέχει η φύση αυτό που βλέπεις σαν λογικός άνθρωπος που τώρα ξέρεις, έχεις δει αεροπλάνα να πετάνε διάολε δεν είναι σιδερένια πουλιά !

Κι όμως, το 70%  με 80 % της ανθρωπότητας παρόλο που έχει αυτή την τεχνική δύναμη (Κινητά, τηλεόραση, πετάει με αεροπλάνα κλπ) πιστεύει σε αυτή την ανώτερη δύναμη στο θεό …άλλος τον λέει Γιαχβέ άλλος Μωάμεθ άλλος δεν ξέρει καν πως να τον ονομάσει γιατί έτσι του είπαν οι γονείς του.

Στο τεχνολογικό τομέα είναι αδύνατον να επικοινωνήσω με κάποιον που “πιστεύει ” στον φανταστικό θεούλη με τα άσπρα γένια. Μην με σκοτώσεις πριν διαβάσεις παρακάτω εσύ του Ισλάμ επειδή είμαι άπιστος με την ίδια φιλοσοφία το ότι εσύ δεν πιστεύεις στην τεχνολογία μπορώ να σε εξαφανίσω σε nanosec εξάλλου τα όπλα για να κάνεις φόνους εγώ στα έχω δώσει, εγώ η τεχνολογία. Άκου λοιπόν …

Βγάλε από τον εγκέφαλο σου το μίσος προς τον άνθρωπο, προσπάθησε να το πεις στον διπλανό σου ήρεμα και όμορφα. Η Γη είναι στρογγυλή όχι ακριβώς δεν είναι τέλεια σφαίρα βασικά σαν πατάτα είναι χωρίς το νερό. Άνοιξε ένα βιβλίο Φυσικής διάβασε τις πρώτες 10 σελίδες, επανέλαβε με ένα βιβλίο βιολογίας, μαθηματικών, χημείας…

Εσύ χριστιανέ, σταμάτα να θεωρείς την αγάπη του Ναζωραίου Jesus σαν ξέπλυμα για αυτά που νομίζεις ότι υπάρχουν, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, δεν έγιναν ποτέ, είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ εργαστηριακά ό άνθρωπος Homo Sapien είναι παλαιότερος από τις γραφές σου, οι γραφές σου έχουν 4.000 αντιφάσεις μεταξύ τους, διάβασε τις πρώτα ! Εγώ τις διάβασα τα ανάλυσα όλα εδάφιο – εδάφιο είναι όλα αλιγορικά, συμβολικά, μαστουρωμένα ένα τρομακτικό best seller sci-fi βιβλίο ΝΑΙ τρομερό! Έχει γίνει και ταινίες πολλάκις φορές, δεν είναι όμως η πραγματικότητα!

Βουδιστή εσύ συνέχισε καλά το πας … η συγκέντρωση πάνω σε ένα σκοπό είναι καλό. Μόνο καλό βλέπω στον Βουδισμό.

Για άλλες θρησκείες δεν λέω.. δεν έχω γνώση. Αυτό που νομίζω τελικά είναι πως πρέπει να καταργηθούν, πάσης φύσης θρησκεία! Συλλογικά σαν ανθρωπότητα με την τεχνολογική γνώση που έχουμε, οι δυνατότητες είναι άπειρες. Λένε πως τα ρομπότ θα μας πάρουν τις δουλειές, ε και ? Ποιος θέλει να δουλεύει ? Όλα τα έθνη να γίνουν ένα, τι μαύρος τι κίτρινος τις άσπρος τι ροζουλί ο εγκέφαλος δεν έχει χρώμα. Μόνο καλό. Χωρίς πείνα για κάθε ένα άνθρωπο αυτού του πλανήτη By Default! Έχουμε αρκετό φαγητό βασικά το 75% πετιέται λόγω …βλακείας.

Μπορούμε να παράγουμε ενέργεια, χωρίς ορυκτά ελεγχόμενη καθαρή, αέναη, άπειρη. Βασικά είμαστε ακόμα σε επίπεδο πολιτισμού 2 …το επίπεδο 3 είναι αυτός ο πολιτισμός που έχουμε τιθασεύσει το ηλιακό μας σύστημα τεχνικά και μπορούμε πχ να παίρνουμε ενέργεια από το άστρο μας (κίτρινο ήλιο) και δεν εννοώ με φωτοβολταϊκούς  συλλέκτες εννοώ να έχουμε κυριολεκτικά καλύψει τον ήλιο!

Δεν θέλω να ακούσω ότι αυτό είναι “φαντασία” γιατί το ίδιο μπορώ να πω για τις θρησκείες που υπάρχουν σαν πραγματικότητα. Βασικά είναι το μελλοντικό Project της ανθρωπότητας στο λίγο μακρινό μέλλον, υπάρχουν κι άλλα θα τα πω σε άλλα άρθρα.

Τέλος, με όλα αυτά που συμβαίνουν στο κόσμο αναρωτιέμαι αν θα προλάβουμε να δούμε κάτι θετικό σε μεγάλη κλίμακα, ένα ΣΟΚ ίσως μας βάλει μυαλό (πχ incoming μετεωρίτης) τότε το μόνο που θα μας σώσει θα είναι η επιστήμη και όχι η προσευχές γι’ αυτό ακριβώς το λόγο υποστηρίζω την κατάργηση των θρησκειών, κάνει critical κακό στην θετική επιστήμη σε όλους τους τομείς, δεν κρύβω ότι φοβάμαι πολύ με τους ανόητους “ηγέτες” που παίζουν με πυρηνικά … θέλετε να μάθετε γιατί ?

Για την θρησκεία.

Μέχρι την άλλη διαύγεια μου …

ο ΙΤαλός

Είσοδος

Enter username or email
Περισσότερα
Cosmos 2040 Το πρόβλημα είσαι εσύ