Imagine More ... Είσοδος στο VR

WarTech: Πότε θα μάθουμε ?

Ας ξεχάσουμε τα χρόνια μέχρι τον 18ο αιώνα με την δικαιολογία ότι η ανθρώπινη φυλή μάθαινε και πάσχιζε να βγει από τα κατάλοιπα των προλήψεων. Αρχές του 1900 ο άνθρωπος άρχισε να βιομηχανοποιείται και αυτό γιατί μπορούσε να κατανοήσει τις θετικές επιστήμες και να στηρίζεται σε αυτές φεύγοντας από τις προλήψεις των θρησκειών και από τους κακούς θεούς … Πολιτισμοί με καθεστώς μοναρχικό αρχίζουν να αλλάζουν σε δημοκρατία.

1ος Παγκόσμιος Πόλεμος , 2ος Παγκόσμιος πόλεμος με 17 εκατομμύρια νεκρούς άνθιση της τεχνολογίας σε τομείς όπως  όπλα, κινητήρες Jet και ηλεκτρονικής  άνθιση των θετικών επιστημών όπως φυσική, βιοτεχνολογία  και Ιατρικής αλλά και πείνα και θάνατος. Για κερασάκι μια ενέργεια που απειλεί Direct την ίδια την ανθρωπότητα !

Τι έχετε πάθει Humans ? Ένα σύστημα οικονομικό που συνέχεια μετά τον πόλεμο χάνει την αξία του πολύτιμου χρυσού (πάντα ο χρυσός θα είναι πολύτιμος) και με νόμο του έθνους των Ηνωμένων πολιτειών της Αμερικής (300 χρόνια έθνος) απαγορεύει σε άλλα κράτη να αγοράσουν τον χρυσό με αντίτιμο χρήμα ! Με νόμο ο Πρόεδρος Τρούμαν δίνει μεγαλύτερη αξία στο δολάριο απ’ ότι ο χρυσός για να καλύψει το μεγάλο πρόβλημα που είχε (και έχει) η Αμερική … αέρας κοπανιστός η αξία του χρήματος και με το έτσι γουστάρω βάζει τα στάνταρ μέχρι σήμερα!

Τι έχετε πάθει Humans ? Μέσα σε 100 χρόνια αυτός το καταστροφικό είδος που λέγεται άνθρωπος ενώ έχει την τεχνολογία και την επιστήμη, την δυνατότητα επικοινωνήσει στο 98% του πλανήτη με βιντεοκλήση να ταξιδέψει από αέρα, γη και νερό με την μέγιστη ασφάλεια, να ενωθεί και να συμβιώσει αρμονικά και με ειρήνη, ξεκινάει τρομακτικούς πολέμους, χρησιμοποιεί την τεχνολογία και την δύναμη της τεχνολογίας για τον ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΚΟ σκοπό. ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ!

Το Jahoo είναι καθαρά τεχνολογικό αλλά και με την αίσθηση που έχει σε πραγματικές συνθήκες όλο αυτό το σκηνικό. Χάνοντας επαφή με την ηθική του ανθρώπινου είδους η τεχνολογία χαρακτηρίζεται άχρηστη. Η Τεχνολογία πρέπει να εφαρμόζεται για την ειρήνη την καταπολέμηση της πείνας, της στέγης και την αποθήκευση του νερού που είναι τόσο λίγο στον πλανήτη! Τι θα πίνετε ρε Homo Erectus μαζούτ ? 2 τρελοί “ηγέτες” απειλούν να εξαφανίσουν την ανθρωπότητα για το ποιος θα πατήσει πρώτος το κουμπί της βόμβας υδρογόνου και αντί η πλειοψηφία να τους κλείσει στο τρελάδικο κάθετε απαθής και απλά σερφάρει στο web κάνοντας σχόλια για το τι είναι σωστό ή λάθος. Πάτε καλά μωρέ ?

Μετά από 70 χρόνια από αυτό το μούδιασμα στην ανθρώπινη Ιστορία ακριβώς μετά το τέλος του 2ου παγκοσμίου πολέμου όλη η ανθρωπότητα ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ να μην ξαναγίνει ποτέ αυτό, να μην χαθούν άλλες ζωές. Προσωπικά έχω οραματιστεί να μην υπάρχει θάνατος από εγκληματική ενέργεια σε οποιαδήποτε κατάσταση, αυτό φαντάζομαι εγώ το μέλλον. Να μην υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει 3 γεύματα την ημέρα. Ναι ακόμα και να μην δουλεύει σε δουλειές που μπορούν να κάνουν οι μηχανές! Ο άνθρωπος του μέλλοντος πρέπει να σκέφτεται ΜΟΝΟ πως θα καλυτερεύσει τις γνώσεις του, πως θα κατακτήσει άλλα ηλιακά συστήματα, όλα τα όπλα να καταργηθούν. ΟΛΑ ! Η δικαιολογία ότι υπάρχουν μόνο για άμυνα είναι ένα παραμύθι. Δεν χρειάζονται τα αμυντικά όπλα στο μελλοντικό μου άνθρωπο γιατί δεν θα υπάρχει επίθεση. Τι έχεις πάθει Human γιατί δεν μαθαίνεις ?

Το Ντοκιμαντέρ “Μετά το Χίτλερ” παρακάτω θα σας δώσει μια ιδέα για το τι πάει στραβά με την ανθρώπινη νόηση ακόμα και σήμερα … Πότε θα μάθουμε?

 

το 2ο μέρος μπορείτε να το δείτε στο JahooBox σας στο DIABOLO > JahooSCI 2 

 


κερδίστε 3 Ja-Points κάνοντας κλικ εδώ


Είσοδος

Enter username or email
Περισσότερα
AR: Αγάπη μου ένα τανκς βομβαρδίζει το πλυντήριο